Yonex badminton er det største brand

Badminton har altid været en trendsættene beskæftigelse. En ting som vi i Danmark gennem tiderne har haft fornemme udmærkelser som deltager i. Danmark er kåret til en del verdensmestarskaber, europa-mestre og olympiske-mester under badmintonsporten. typisk for år siden besad DK en tendens til at dominere sportsgrenen sammen med fjernøsten. De senere sæsoner er en del naboer i Europa rykket sig til at komme nærmere DK’s sportslige niveau derved kan DK’s føretrøje for EU uden tvivl mindskes i løbet af en ikke så fjern periode.

Info fra badminton webshoppen Sport-net.dk

En meget vigtig ”påvirker” der altid har betydelig betydning for en badmintonatleter vil altid være badmintongrej. Alle badmintonudøvere har brug for en badminton ketcher der tilgodeser alle de regler som ønskes opfyldt fra det international badmintonforbund, akompangeret af et par badminton-sko. Badminton udstyr er det sportsudstyr hvor der sker højest nytænkning på området. For eksempel har badmintonproducenten Yonex for nyligt udvidet VM rekorden for hurtigeste skud op til 493 kilometer i timen, som udnævner badmintonsporten som den suverænt mest fartgale sportsgren i solsystemet.

Info fra Yonex badminton Japan

Sammen med et utal af sportsgrene står der producenter af tilbehør. I fodbold er det Hummel og lotto der har en finger med i størstedelen af inovationen. Hos badmintonsporten er det Yonex badminton fra Japan som er med i stort set alt udvikling. Yonex badminton holder førstepladsen for hårdeste smash og de er for det meste de først med inovative materialer til produktion af badminton-ketsjer, badminton-sko og grej.  Yonex har ikke altid udviklet badmintontilbehør. Det startede i sin tid af fiskeflod i kork materiale. Det var i sin tid en glimrende forretning før der blev udviklet fiskeflod af plast. Yonex badminton founder forsvor nu at han aldrig i fremtiden ville overhales. Den drejning samt beslutningen om at fremstille badmintonketcher, har udnævnt Yonex badminton til markedsleder indenfor badminton. Yonex er i dag firmaet i verden som er indehaver af flest copyrights, hvilket slår fast at Yonex badminton hele tiden fremstiller ny teknologi og udvikling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *