Refinansiering gennem online kviklån

Har du mange små kviklån eller lån på dagen, fordi du f.eks. har købt dine ting på afbetaling, kan det være en god ide at samle dine lån for derved at spare penge. De små lån er nemlig ofte de dyreste med høje renter og gebyrer. Desuden kan det være svært at holde overblikket og sørge for, at alle bliver betalt til tiden. Flere låneudbydere på nettet tilbyder online lån, hvor man kan låne høje beløb. Dette betyder, at man altså kan refinansiere sine lån online. Ved at bruge lidt tid foran computeren kan man således spare sig selv for en masse penge. Det er ikke noget, der tager særlig lang tid, og det kan gøres hjemmefra, på arbejdet, eller hvor end man ellers befinder sig, så længe man bare har adgang til internettet.

Hvordan gør jeg?

For at refinansiere dine lån, skal du først og fremmest ansøge om et større lån. Størrelsen på dette lån skal være stort nok til at dække alle dine små lån. Derfor skal du som det allerførste lave en liste over dine lån, hvor du skriver ned, hvor meget du skylder på hver enkelt lån. Hos flere låneudbydere kan man i ansøgningen angive, at pengene skal bruges til at refinansiere anden gæld, hvilket gør, at det bliver lidt lettere at få lov at låne, da selskaberne kan se, at du ikke blot er ude på at stifte mere gæld. Nogle udbydere sørger ligefrem for at betale dine gamle lån ud, således at du ikke selv skal gøre andet, end at låne pengene til at betale dem. Bliver du godkendt til at låne, handler det om ikke at blive fristet, når pengene udbetales til din konto. I stedet bør du hurtigst muligt bruge pengene på at indfri alle dine små lån. Når dette er gjort, skal du kun tænke på at betale tilbage på ét lån, som for det meste vil have en lavere rente, end dine mindre lån.

Har du ikke betalt dine ydelser til tiden?

Hvis man har forsømt betalingerne på nogle af sine lån, vil der for det meste være kommet ekstra omkostninger på i form af højere rente og ekstra gebyrer. Hvis du gennem refinansieringen har penge til at betale disse lån ud, kan det ofte betale sig at ringe til sin låneudbyder og høre, om de kan slette nogen af ekstraomkostningerne, hvis man indfrier hele restgælden på én gang. Ved at lave sådanne aftaler med sine udbydere, kan man for det meste spare en del penge. Herefter er det blot at sørge for, at man kan betale sit nye lån af til tiden for ikke at ende i samme situation igen.

Alle kan foretage en refinansiering

Det er naturligvis ikke kun, hvis man har økonomiske problemer og ikke kan betale sine lån, at refinansiering er en god ide. Generelt vil det altid være billigere at have ét stort lån frem for mange små, så denne mulighed er altid værd at overveje, hvis man gerne vil spare på låneomkostningerne og bruge sine surt tjente penge på noget sjovere.

Kilder anvendt:

JUST MONEY

MONEYBANKER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *