Nyt spændende autodels-site :-)

Jeg kunne godt tænke mig at skrive lidt om en ny tjeneste jeg netop er blevet præsenteret for. Tjenesten gør det muligt at søge på OE-numrer og dermed finde reservedele baseret på dette. Det er der også andre tjenester der kan, men det som denne tjeneste kan er at de er specialiseret i præcis dette.

Portalen hedder OEM-butler.com (som er den engelske del af portalen), for at komme til den danske del kan du søge OEM-butler.dk. Jeg har talt lidt med firmaet bag tjenesten, nemlig Datasys partners fra USA, og de fortæller følgende:

Automarkedet er et utroligt spændende marked, med allerede etablerede spillere på. Dog kan vi se et hul i online markedet, især indenfor hele søgesegmentet omkring OE-numrer. Derfor gav det rigtigt god mening at starte en europæisk portal, hvor vi starter med engelsk sprog, samt stille og roligt udvider til de Norddiske lande, altså Danmark, Norge og Sverige.

 

Når man ser på hvordan OE-numrer generelt er repræsenteret på Googles søgninger, så er der især i disse lande et ret stort hul i markedet, og det er det vi med både know-how og kapital går benhårdt efter.

Det bliver meget spændende at følge disse iværksættere og deres plan om at eropre markedet for OE-nummer søgninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *