Ny dansk tjeneste der viser selskabsdata på en federe måde – OwnR!

I dag vil jeg gerne præsenere en ny dansk tjeneste ser skal gøre det nemmere at se data fra bl.a. cvr.dk. Tjenesten er udsprunget af et behov for lettere og hurtigere at kunne se og tilgå virksomhedsdata. Tjenesten hedder OwnR, og her kan man bl.a. se komplette koncerndiagrammer, så man nemt og hurtigt kan få et overblik over hvilke selskaber der ejer hvilke.

Tjenesten udbygges løbende og når man ser på roadmap for 2018 byder det bl.a. på OwnR Live, som bliver en tjeneste hvor man kan se live opdateringer på alt lige fra stiftede selskaber til konkurser og tvangsopløsninger. Dette indelt på regioner og og fag. Denne tjeneste forventer vi os meget af her på redaktionen, og vi glæder os til at kunne følge med i selskabsstiftelser og en masse andet live statistik.

Med OwnR kan du også embedde virksomheder, som dermed kan vise f.eks. seneste resultat, seneste regnskab m.m..

Thomas Frost fra OwnR udtaler:

“Målet med tjenesten var fra starten at lave noget vi selv vil bruge. Jeg var personlig træt af CVR´s måde at vise data på, og træt af at deres side kører så langsomt. Alle de services vi udvikler er nogle vi selv synes er vildt fede, og nogle som vi selv benytter dagligt eller ugentligt. Vi ved at hvis vi bruger dem, og vi sparer tid, så gør andre det også”.

Besøg OwnR på ownr.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *